Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریده دهقان گفت: در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید جلوه های ارزشمندی از وجود انسان ارائه شود که هم زن و هم مرد در آن دیده شود و این مختص جنسیت خاصی نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریده دهقان؛ کارشناس مذهبی در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: حجاب و عفاف ۲ اصل مهم در زندگی بشری به شمار می‌رود، چرا که رعایت این الزامات دینی موجب می‌شود تا انسان از آسیب‌های اجتماعی دور بماند ضمن آنکه با رعایت دیگر شئونات زندگی می‌تواند الگویی والا برای .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایرین باشد

وی افزود: یکی از کارکردهای مهم حجاب در حوزه اجتماعی این است که توجه به این مهم انسان از معاشرت‌های بی بند وبار محفوظ می‌دارد و بر تحکیم نظام خانواده افزوده و از انحلال کانون محکم زناشویی جلوگیری و امنیت اجتماعی را فراهم می‌کند.

دهقان تصریح کرد: هر عملی و رفتاری ریشه در عقاید و باورهای فرد دارد از جمله حجاب  که باید در ذهن فرد ایجاد شود و به عنوان یک ارزش به شمار آید.

کارشناس مذهبی با اشاره به واقعه مسجد گوهرشاد تصریح کرد: واقعه مسجد گوهرشاد  تجمع مردم مشهد در تیر ماه سال ۱۳۱۴  در اعتراض به قانون تغییر لباس توسط رضاخان بود که توسط نیروهای رژیم سرکوب شد.

وی ادامه داد: علت اصلی این تحصن اعتراض به اجباری شدن کشف حجاب و کلاه شاپو و سیاست‌های تغییر لباس، و حصر آیت الله سید حسین قمی بود.

دهقان افزود: فردای آن روز در ۲۱ تیرماه و پس از آنکه تلاش نظامیان برای متفرق کردن جمعیت با مقاومت مردم رو به رو شد، راه های ورود و خروج به مسجد گوهرشاد بسته و دستور شلیک صادر شد و این تحصن به شدت سرکوب و بیش از ۱۶۰۰ نفر شهید شدند، پس از این واقعه روحانیان سرشناس مشهد دستگیر و تبعید شدند و به دستور رضا شاه برخی از روسای ادارات مشهد تغییر کردند.

وی حجاب را یکی از نمادهای بارز سبک زندگی دانست و افزود: وقتی یک نوع سبک زندگی را برای خودمان انتخاب می‌کنیم، یکی از نمادهای ظاهری که نشان می‌دهد ما چه نوع سبک زندگی را انتخاب کرده و براساس آن زندگی می‌کنیم همین حجاب است، یعنی نوع پوشش سبک زندگی ما را نشان می‌دهد.

دهقان گفت: حجاب و حیا تنها در پوشش ظاهری نیست، بلکه این دو ابعاد زندگی انسان را پوشش می‌دهد، ممکن است انسانی در ظاهر حجاب داشته باشد، اما در گفتار و رفتار حجاب و حیا نداشته باشد، در واقع حیاست که باعث می‌شود ما حجاب داشته باشیم.

وی با بیان اینکه در دین اسلام نه تنها زنان بلکه مردان هم باید عفاف و حجاب را رعایت کنند گفت: چه زن و چه مرد زمانی که وارد جامعه می شوند باید به عنوان انسان و از جایگاه انسانیت در جامعه حضور پیدا کنند و تجلی گاه و جلوه های جنسیتی شان پنهان شود.

دهقان خاطرنشان کرد: در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب باید جلوه هایی از ارزشمندی وجود انسان عرضه شود که هم زن و هم مرد در آن دیده شود و این مختص یک جنسیت خاص نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: عفاف و حجاب سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۸۵۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود

علی حسن زاده گفت: در آستانه دهه کرامت قرار داریم و از سالروز میلاد حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) برنامه های متنوع با محوریت توسعه خدمات و فرهنگ رضوی برگزار می شود.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل افزود: قبل از شروع دهه کرامت و همزمان با هفته معلم به همت کانون تعلیم و تربیت آستان قدس رضوی در استان اردبیل تجلیلی را از معلمان خادم یار رضوی شاهد بودیم و سعی کردیم به تلاشگران سنگر تعلیم و تربیت ادای احترام کنیم.

به گفته او، با حضور در آموزش و پرورش ناحیه یک و دو و منزل تعدادی از فرهنگیان فعال کانون سعی کردیم تا با تقدیم تحفه رضوی به آنها قدردان تلاش های یک سال گذشته معلمان در ترویج فرهنگ رضوی باشیم.

حسن زاده با اشاره به راه اندازی کانون های خدمت مدرسه محور در اردبیل بیان کرد: با تاکید مقام معظم رهبری امروز حرم امام رضا (ع) تنها در مشهد محدود نشده بلکه کل کشور حرم رضوی محسوب می شود و مردم در طیف ها و سلایق مختلف عشق خدمت رسانی به امام رضا (ع) را به نمایش می گذارند.

او افزود: در حال حاضر ۱۹ کانون تخصصی در سطح استان فعالیت می کنند و در کنار آن ۴۰ کانون معین محلات نیز به عنوان کانون های خدمت رضوی در سطح استان ماموریت توسعه و ترویج فرهنگ رضوی را برعهده دارند.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا در همه مناطق استان کانون های خدمت رضوی را توسعه داده و از وضعیت رابط آنها را به کانون های فعال با حضور جوانان علاقمند و فرهیختگان جامعه تبدیل کنیم.

حسن زاده با اشاره به فعالیت های ارزشمند کانون تعلیم و تربیت خدمت رضوی در استان اردبیل گفت: با هدف ترویج فرهنگ خدمت رسانی و همچنین فرهنگ رضوی کانون های خدمت در مدارس راه اندازی و ما همراهی جامعه فرهنگیان و دانش آموزان را در این راستا شاهدیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • برگزاری همایش منطقه‌ای «حجاب، عفاف و زیست عفیفانه» لبیک به ندای رهبری است
  • مساله حجاب، دستور الهی است
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • (ویدئو) آجرلو: موافق لایحه عفاف و حجاب هستم؛ اگر به صحن می‌آمد بهتر بود
  • راهپیمایی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب در بوشهر برگزار می‌شود
  • همایش بزرگ عفاف و حجاب اصناف شهرستان‌های غرب البرز برگزار می‌شود
  • تبیین طرح «عفاف و حجاب» توسط فرمانده سپاه تالش